Small group therapeutische krachttraining

Small group therapeutische krachttraining

Wat houdt small group therapeutische krachttraining in

Dagelijks komen we in de praktijk mensen tegen die enorm veel voordeel zouden hebben bij 1-2x per week spierversterkende oefeningen. Voor deze meeste mensen is dit echter niet te organiseren omdat ze: Te weinig tijd hebben, geen zin hebben om naar de sportschool te gaan, of geen idee hebben wat ze in de sportschool moeten doen. Voor deze mensen hebben we nu een oplossing!

Met 4-6 personen wekelijks 30 min trainen

We gaan in kleine groepen van 4 tot maximaal 6 personen wekelijks 30min trainen. Tijdens deze training doen we krachtoefeningen gericht op het versterken van het gehele lichaam. Wij merken dat dit alleen al voor enorme klachtenvermindering kan zorgen.

Iedere week krijg je huiswerk oefeningen mee die je maar 1x per week hoeft te doen en die niet langer duren dan 20min. Dit zorgt ervoor dat we maximaal resultaat kunnen behalen in het verminderen van uw lichamelijke klacht (in zo weinig mogelijk tijd).

Ideale stok achter de deur

Dus is de sportschool niks voor u of heeft u geen flauw idee of u oefeningen wel goed doet. Dan is de Small Group Therapeutisch Krachttrainen de oplossing voor u. Daarnaast is het voor de ideale stok achter de deur om te blijven investeren in uw gezondheid!

10 of 30 rittenkaart

We werken met 10 en 30 ritten kaarten. Mensen kunnen zich online inschrijven voor lessen, dus kan je een keer een maand niks, dan kost het je ook niks.