Klachten

Bovenrug- en borstklachten

Klachten aan bovenrug & borst, zoals ademhalingsproblemen, druk op de borst, en problemen met het hart en de longen, kunnen een aanzienlijke impact hebben op je welzijn en de kwaliteit van leven. Bij OsteoDirect bieden we gespecialiseerde behandelingen om deze klachten effectief aan te pakken en je algehele gezondheid te verbeteren.

Hoe kan osteopathie helpen bij bovenrug- en borstklachten

Osteopathie biedt een holistische benadering voor het behandelen van klachten aan bovenrug & borst door zich te richten op het herstellen van de natuurlijke beweging en balans van het lichaam. Onze ervaren osteopaten gebruiken zachte manipulaties en mobilisaties om de spanning in de borstspieren te verminderen, de mobiliteit van de ribben te verbeteren, en de algehele functie van de borstorganen te ondersteunen.

Of het nu gaat om ademhalingsproblemen, druk op de borst, of specifieke aandoeningen zoals astma of bronchitis, osteopathie kan helpen bij het verlichten van symptomen en het bevorderen van een gezonde ademhaling.

Bovenrug- en borstklachten

Druk op de borst

Druk op de borst kan diverse oorzaken hebben, variërend van spierspanning en ribproblemen tot problemen met de longen en het hart. Met osteopathie richten we ons op het identificeren en behandelen van de onderliggende oorzaken van de druk op de borst.

Door zachte manipulaties en mobilisaties kunnen we de spanning in de borstspieren verminderen, de mobiliteit van de ribben verbeteren en de doorbloeding naar het borstgebied bevorderen.

Bovenrug- en borstklachten

Ademhalingsproblemen

Ademhalingsproblemen kunnen verschillende vormen aannemen, waaronder oppervlakkige ademhaling, kortademigheid en moeite met diep ademhalen.

Osteopathie biedt een holistische benadering voor het behandelen van ademhalingsproblemen door het herstellen van de normale beweging en functie van de ribbenkast, borstspieren en ademhalingsspieren.

Met zachte en gerichte technieken streven we naar het vergemakkelijken van de ademhaling, het verminderen van spanning en het bevorderen van een gezond ademhalingspatroon.

Bovenrug- en borstklachten

Ademhalingsproblemen

Ademhalingsproblemen kunnen verschillende vormen aannemen, waaronder oppervlakkige ademhaling, kortademigheid en moeite met diep ademhalen. Osteopathie biedt een holistische benadering voor het behandelen van ademhalingsproblemen door het herstellen van de normale beweging en functie van de ribbenkast, borstspieren en ademhalingsspieren. Met zachte en gerichte technieken streven we naar het vergemakkelijken van de ademhaling, het verminderen van spanning en het bevorderen van een gezond ademhalingspatroon.

Bovenrug- en borstklachten

Hart- en longklachten

Klachten aan het hart en de longen, zoals kortademigheid, hartkloppingen, en chronische hoest, kunnen een teken zijn van onderliggende disfuncties in het lichaam. Met osteopathie kunnen we deze disfuncties opsporen en behandelen, waardoor niet alleen de symptomen worden verlicht, maar ook de oorzaak van de klachten wordt aangepakt. Door het herstellen van de normale doorbloeding en functie van het hart, de longen en de omliggende structuren, streven we naar een betere gezondheid en welzijn voor onze patiënten.

Kom naar OsteoDirect met bovenrug- en borstklachten

Als je last hebt van ademhalingsproblemen, kortademigheid, moeite met diep ademhalen of druk op de borst, aarzel dan niet om contact op te nemen met OsteoDirect. Ons deskundige team van osteopaten staat klaar om je te helpen bij het vinden van verlichting en het herstellen van ademhalingsproblemen, zodat je weer kunt genieten van een comfortabel en vitaal leven.

Testimonials

Wat vinden onze patiënten van onze zorg

"Erg goede ervaringen! "

Erg goede ervaringen! Afspraak snel gemaakt. Goed gesprek en zorgvuldig onderzoek. Goede, duidelijke adviezen en beleid mee. Hier kan ik wat mee. Zowel de intake door Ruben en de verdere begeleiding en behandeling en oefeningen door Leroy zijn goed ervaren. Zeker aan te bevelen!

-Margreet Willemsen-

 

-Klik hier voor meer Google reviews-

OsteoDirect

Waarom kiezen voor OsteoDirect?

Ruim 10 jaar ervaring

Zeer hoog opgeleid

U kunt snel terecht

Up to date in alle vakinhoudelijke kennis door bijscholing.

Unieke behandelmethode

Gespecialiseerde rug-nek-schouder trajecten

Osteo Direct

Plan direct online je afspraak in

Via onze online inplannen tool is het heel gemakkelijk om uw eigen afspraak in te plannen. Klik op de knop hieronder. U wordt dan doorgelinkt naar onze online inplannen tool. Deze is leidend en altijd up-to-date. Zodra uw een afspraak heeft ingepland krijgt u van ons een bevestigingsmail