Klachten

Armklachten

Armklachten kunnen erg vervelend zijn en een enorme impact hebben op het dagelijks leven, maar met osteopathie bieden we een effectieve en natuurlijke oplossing om je weer volledig te laten functioneren.

Of het nu gaat om een tenniselleboog die je grip beperkt, een frozen shoulder die je bewegingsvrijheid verstoort, of het carpaal tunnel syndroom dat tintelingen veroorzaakt in je handen en vingers, wij staan voor je klaar met op maat gemaakte behandelingen.

Hoe gaat een osteopaat te werk bij armklachten?

Armklachten kunnen vele vormen aannemen en variëren van pijnlijke ellebogen tot beperkte schouderbewegingen en tintelende handen. Bij OsteoDirect streven we ernaar om je te helpen uw bewegingsvrijheid terug te krijgen. Onze ervaren osteopaten zullen een grondige evaluatie uitvoeren om de specifieke oorzaak van je armklachten te identificeren.

Vervolgens zullen we een gepersonaliseerd behandelplan opstellen dat gericht is op het verminderen van pijn, het verbeteren van mobiliteit en het herstellen van de algehele functie van jouw armen. Of je armklachten nu acuut of chronisch zijn, mild of ernstig, wij streven ernaar om je de beste zorg te bieden om klachten te verlichten en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Armklachten

Tenniselleboog

Een tenniselleboog is een veelvoorkomende aandoening die wordt gekenmerkt door pijn aan de buitenkant van de elleboog. Deze pijn kan uitstralen naar de onderarm en pols, waardoor alledaagse activiteiten zoals tillen en grijpen moeilijk kunnen zijn.

Met osteopathie kunnen we de spierspanning verminderen, de bloedcirculatie verbeteren en de algehele functie van de elleboog en onderarm herstellen.

Armklachten

Carpale tunnel syndroom

Het carpaal tunnel syndroom is een aandoening waarbij de middelste zenuw in de pols bekneld raakt, wat kan leiden tot pijn, tintelingen en gevoelloosheid in de hand en vingers.

Met osteopathie kunnen we de druk op de zenuw verminderen door de mobiliteit van de pols en hand te verbeteren, waardoor symptomen worden verlicht en de handfunctie wordt hersteld. Voor pols- en handklachten kan je bij ons terecht.

Armklachten

Carpale tunnel syndroom

Het carpaal tunnel syndroom is een aandoening waarbij de middelste zenuw in de pols bekneld raakt, wat kan leiden tot pijn, tintelingen en gevoelloosheid in de hand en vingers. Met osteopathie kunnen we de druk op de zenuw verminderen door de mobiliteit van de pols en hand te verbeteren, waardoor symptomen worden verlicht en de handfunctie wordt hersteld. Voor pols- en handklachten kan je bij ons terecht.

Armklachten

Golferselleboog

Een golferselleboog, ook bekend als mediale epicondylitis, ontstaat wanneer de pezen aan de binnenkant van de elleboog overbelast raken, wat leidt tot pijn en beperkingen in de beweging van de arm.

Osteopathie kan helpen bij het verminderen van ontstekingen, het herstellen van de normale functie van de elleboog en het verlichten van pijnlijke symptomen.

Met zachte manipulaties en mobilisaties kunnen onze osteopaten de spanning in de spieren verminderen en de algehele gezondheid van de elleboog verbeteren, waardoor patiënten weer vrij kunnen bewegen zonder de last van een golferselleboog.

Kom naar OsteoDirect met armklachten

Als je last hebt van armklachten zoals een tenniselleboog, frozen shoulder, carpaal tunnel syndroom of schouder impingement syndroom, aarzel dan niet om contact op te nemen met OsteoDirect. Ons deskundige team van osteopaten staat klaar om je te helpen bij het vinden van verlichting en het herstellen van uw mobiliteit, zodat je weer kunt genieten van een leven zonder beperkingen.

Testimonials

Wat vinden onze patiënten van onze zorg

"Erg goede ervaringen! "

Erg goede ervaringen! Afspraak snel gemaakt. Goed gesprek en zorgvuldig onderzoek. Goede, duidelijke adviezen en beleid mee. Hier kan ik wat mee. Zowel de intake door Ruben en de verdere begeleiding en behandeling en oefeningen door Leroy zijn goed ervaren. Zeker aan te bevelen!

-Margreet Willemsen-

 

-Klik hier voor meer Google reviews-

OsteoDirect

Waarom kiezen voor OsteoDirect?

Ruim 10 jaar ervaring

Zeer hoog opgeleid

U kunt snel terecht

Up to date in alle vakinhoudelijke kennis door bijscholing.

Unieke behandelmethode

Gespecialiseerde rug-nek-schouder trajecten

Osteo Direct

Plan direct online je afspraak in

Via onze online inplannen tool is het heel gemakkelijk om uw eigen afspraak in te plannen. Klik op de knop hieronder. U wordt dan doorgelinkt naar onze online inplannen tool. Deze is leidend en altijd up-to-date. Zodra uw een afspraak heeft ingepland krijgt u van ons een bevestigingsmail