Verwijspraktijk voor
rug-, nek en schouderklachten

U kunt uw patiënten naar OsteoDirect doorverwijzen voor behandelingen, consulten en second opinions

Heeft u een cliënt met een vermoeden van (complexe) specifieke rug-, nek of schouderklachten? U kunt uw patiënten naar OsteoDirect doorverwijzen voor het behandeltraject, een consult of een second opinion.

Rug-, nek en schouderexpertise

Bijna 800.000 mensen in Nederland hebben last van terugkerende rug, nek of schouderklachten. Hoort uw patient bij die groep en wilt u patient leven zonder chronische pijnklachten? Wij kunnen helpen!

Speciaal voor mensen met chronische of langdurige klachten, die worden beperkt in hun leven door pijn in hun rug, nek en/of schouders, hebben wij de 12 weken behandeltrajecten ontwikkeld.

Wat kunt u verwachten bij het doorverwijzen van uw patiënt?

Onze behandelingstrajecten zijn succesvol vanwege ons grondige diagnostische proces. Met onze uitgebreide ervaring in het behandelen van rug,- nek of schouderproblemen, kunnen we klachten nauwkeurig identificeren en begrijpen in welke context ze zijn ontstaan.
Osteodirect

Heeft u vragen over een klacht of wilt u een patiënt doorverwijzen?

 Heeft u vragen over een klacht of wilt u een patiënt doorverwijzen? Dan kunt u op de volgende manieren contact met ons opnemen:

1. Vraag over een klacht
Vul hiervoor onderstaand formulier in. U kunt ons ook direct bellen.

2. Patiënt direct doorverwijzen
Vul daarvoor onderstaand verwijsformulier in/U kunt uw verwijzing indienen via Zorgdomein. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. Wij houden u op de hoogte over het contact met uw patiënt en het behandeltraject.

3. Second opinion
Merkt u dat een klacht niet verbeterd of dat een klacht lang aanhoudt? Vraag ons dan om een second opinion. Wij denken graag mee over een behandelplan op maat.

In alle gevallen staan wij graag met onze kennis voor u klaar!

Verwijsformulier

  Gegevens verwijzende specialist
  Gegevens patiënt

  Testimonials

  Wat vinden onze patiënten van onze zorg

  "Erg goede ervaringen! "

  Erg goede ervaringen! Afspraak snel gemaakt. Goed gesprek en zorgvuldig onderzoek. Goede, duidelijke adviezen en beleid mee. Hier kan ik wat mee. Zowel de intake door Ruben en de verdere begeleiding en behandeling en oefeningen door Leroy zijn goed ervaren. Zeker aan te bevelen!

  -Margreet Willemsen-

   

  -Klik hier voor meer Google reviews-

  OsteoDirect

  Waarom kiezen voor OsteoDirect?

  Ruim 10 jaar ervaring

  Zeer hoog opgeleid

  U kunt snel terecht

  Up to date in alle vakinhoudelijke kennis door bijscholing.

  Unieke behandelmethode

  Gespecialiseerde rug-nek-schouder trajecten

  Osteo Direct