Osteopathie bij volwassenen

Niet gericht op de klacht, maar op de oorzaak

Osteodirect

Osteopathie bij volwassenen

Niet gericht op de klacht, maar op de oorzaak

Osteopathische zorg voor volwassenen

Onze praktijk biedt zorg op basis van osteopathie aan mensen die klachten hebben of die juist bepaalde gezondheidsdoelen willen behalen. Als volwassene ben je dan ook bij OsteoDirect aan het juiste adres wanneer je jouw gezondheid op één wilt zetten.

Binnen onze praktijk werken wij multidisciplinair, dat betekent dat wij technieken inzetten uit verschillende zorgexpertises. Jouw hoofdbehandelaar en aanspreekpunt is altijd een ervaren osteopaat. Wanneer de osteopaat de inschatting maakt dat specifieke aanvullende zorg jou zou kunnen helpen, dan kunnen we binnen onze praktijk andere specialisten bij jouw herstel betrekken. Hierdoor kunnen wij de best mogelijke zorg bieden.

Wat kun je bij ons verwachten?

We kunnen hier geen standaard omschrijving van de behandeling geven. Want iedere behandeling is maatwerk, omdat er geen lichaam hetzelfde is.

Daarom starten we altijd met een zeer uitgebreide intake. Hierbij willen we jouw verhaal horen, vul je een vragenlijst in en doen we een grondig lichamelijk onderzoek. Hierna bespreken we samen het behandelplan.

We hebben hierbij niet alleen aandacht voor de klacht, maar ook voor betrokken factoren en jouw gezondheid in het algemeen. We vragen daarom ook inzet van jouzelf. Want als jij je actief inzet, is het effect van onze behandeling altijd sterker.

Osteo Direct

Met welke klachten kun je bij ons terecht?

Osteopathie is niet van de hokjes of vakjes. Gezondheid is persoonlijk en er zijn grote verschillende tussen mensen. Er kunnen namelijk verschillende oorzaken zijn, die dezelfde klacht veroorzaken. Een pijnlijke buik kan bijvoorbeeld door een verkleving komen, maar ook door een voedselintolerantie. Andersom kan een verkleving bijvoorbeeld buikpijn veroorzaken, maar ook zorgen voor vermoeidheid.

Daarom nodigen wij je uit om naar onze praktijk te komen, welke klacht je ook hebt. Want wij kunnen je beloven dat we al onze kennis en kunde zullen inzetten om je te helpen. Ook al is je klacht heel hevig, al heel lang aanwezig of lijkt de oorzaak een mysterie. Ben je toch benieuwd naar veelvoorkomende klachten die wij behandelen? Klik dan op de knop hieronder. 

Testimonials

Wat vinden onze patiënten van onze zorg

"Erg goede ervaringen! "

Erg goede ervaringen! Afspraak snel gemaakt. Goed gesprek en zorgvuldig onderzoek. Goede, duidelijke adviezen en beleid mee. Hier kan ik wat mee. Zowel de intake door Ruben en de verdere begeleiding en behandeling en oefeningen door Leroy zijn goed ervaren. Zeker aan te bevelen!

-Margreet Willemsen-

 

-Klik hier voor meer Google reviews-

OsteoDirect

Waarom kiezen voor OsteoDirect?

Ruim 10 jaar ervaring

Zeer hoog opgeleid

U kunt snel terecht

Up to date in alle vakinhoudelijke kennis door bijscholing.

Unieke behandelmethode

Gespecialiseerde rug-nek-schouder trajecten

Osteo Direct

Plan direct online je afspraak in

Via onze online inplannen tool is het heel gemakkelijk om uw eigen afspraak in te plannen. Klik op de knop hieronder. U wordt dan doorgelinkt naar onze online inplannen tool. Deze is leidend en altijd up-to-date. Zodra uw een afspraak heeft ingepland krijgt u van ons een bevestigingsmail