Het rugpijnvrij
traject

Binnen 12 weken duurzaam verlost van rugpijn

Osteodirect

Het rugpijnvrij
traject

Binnen 12 weken duurzaam verlost van rugpijn

Gemakkelijk

Doordat je elke week behandeld wordt en in een kleine groep traint blijf je gemotiveerd om je lijf sterker en pijnvrij te maken

Nieuw en uniek

In dit unieke traject wordt neuromusculaire therapie gecombineerd met osteopathie en training. Hierdoor wordt de echte oorzaak van de pijn aangepakt.

Bewezen methode

Wij gebruiken enkel de meest effectieve en wetenschappelijk onderbouwde technieken die jou gaan helpen bij het pijnvrij worden.

Wat is het rugpijnvrij traject?

Het rugpijnvrij traject is een speciaal programma waarin alles is afgestemd op het verhelpen van jouw rugpijn. Het traject is intensief, no-nonsense en divers. De resultaten zijn spectaculair.

We gaan 12 weken aan de slag, met maar 1 doel: Jij wordt rugpijn vrij. De basis van het traject is osteopathische zorg, dit combineren we met neuromusculaire therapie en training. We richten ons dan ook niet alleen op de rug, maar op het gehele lichaam en jouw gehele gezondheid.

Want er zijn vaak tientallen factoren betrokken bij chronische rugpijn. In 12 weken pakken we daarom allerlei aspecten van jouw gezondheid aan. Het resultaat is dat je gezondheid sterk verbetert en dat de rugpijn verdwijnt. En nooit meer terugkomt.

Voor wie is het rugpijnvrij traject bedoeld?

Mensen komen binnen met allerlei rugklachten, herken je deze zaken?

Je kunt je leven niet leven zoals je wilt door rugpijn

Je rugpijn komt steeds maar terug

Je kunt niet normaal werken door je rugpijn

Je bent gefrustreerd doordat je niet kunt doen wat je wilt

Je bent het zat om afhankelijk te zijn van je therapeut

Wij willen je helpen zodat:

Je lekker pijnvrij met je vrienden en familie op stap kunt

Je gewoon weer pijnvrij kan bukken, zitten, lopen en sporten

Je lichaam sterker is en meer aan kan

Je weet welke oefeningen helpen bij jouw klachten

Je weer durft te vertrouwen op je lichaam

Rugpijn vrij traject OsteoDirect

Welke rugklachten kunnen worden verholpen?

Dit traject is bedoeld voor rugpijn die al langere tijd aanwezig is. Dit kan betekenen dat de pijn chronisch aanwezig is, of dat deze steeds weer terugkomt. Vaak is hierbij sprake van een neuromusculaire component, oftewel een probleem in de interactie tussen spieren en het zenuwstelsel.
Veel mensen die het traject in gaan, hebben al van alles geprobeerd. Daarom gaan we ook 12 weken met elkaar aan de slag, bij een chronische klacht helpt een quick fix niet. Tegen al die mensen die lijden onder rugpijn willen wij zeggen: Doe mee, want ook jouw rugpijn is te behandelen!

Hoe ziet het rugpijnvrij traject eruit?

We gaan 12 weken lang, twee keer per week intensief aan de slag. Je komt één keer in onze praktijk voor een persoonlijke osteopathische behandeling. En je komt één keer voor de small group training, waarbij je met een rugspecialist in een kleine groep gericht gaat trainen.

Hiernaast ga je thuis aan de slag. Dit doe je met speciaal op jou afgestemde oefeningen die de spieren en zenuwen in je rug verder verbeteren. Daarnaast krijg je van ons advies voor je voeding en rust, zodat jouw lichaam de kans krijgt om te herstellen van de training en behandelingen.

Traject

Rugpijnvrij

1x Intake, onderzoek en behandeling

6x Neuromusculaire behandeling kort

5x Neuromusculaire behandeling lang

10x Small group therapeutische krachttraining

12x zelfstandige thuis training

Na 12 weken zijn jouw rugklachten spectaculair verminderd of zelfs helemaal verdwenen.

Hoe ziet het rugpijnvrij traject eruit?

We gaan 12 weken lang, twee keer per week intensief aan de slag. Je komt één keer in onze praktijk voor een persoonlijke osteopathische behandeling.

En je komt één keer voor de small group training, waarbij je met een rugspecialist in een kleine groep gericht gaat trainen.

Hiernaast ga je thuis aan de slag. Dit doe je met speciaal op jou afgestemde oefeningen die de spieren en zenuwen in je rug verder verbeteren.

Daarnaast krijg je van ons advies voor je voeding en rust, zodat jouw lichaam de kans krijgt om te herstellen van de training en behandelingen.

Traject

Rugpijnvrij

1x Intake, onderzoek en behandeling

6x Neuromusculaire behandeling kort

5x Neuromusculaire behandeling lang

10x Small group therapeutische krachttraining

12x zelfstandige thuis training

Na 12 weken zijn jouw rugklachten spectaculair verminderd of zelfs helemaal verdwenen.

Oke, jij wilt van je rugpijn af. Hoe kun je meedoen en wat kost het?

Om mee te kunnen doen, moeten we eerst onderzoeken of je een geschikte kandidaat bent. Dat doen we tijdens een osteopathisch consult. We onderzoeken hierbij niet alleen of jouw klachten bij het programma passen, maar ook welke onderdelen voor het programma het best bij jouw situatie aansluiten. Jouw investering in het duurzaam rugpijnvrij traject is 525 euro. In sommige gevallen kan jouw aanvullende verzekering dit gedeeltelijk vergoeden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijzelf aanmelden?

Wanneer je nog niet eerder bij ons bent geweest kan je jezelf aanmelden door een osteopathie consult in te plannen bij Ruben. Ruben doet eerst zijn onderzoek en geeft een diagnose met een plan. Samen maken we vervolgens een inschatting of het rugpijnvrij traject iets is wat voor jouw klacht het beste is.

Let op: het consult osteopathie valt buiten het investeringsbedrag. Ben je al een keer onder behandeling geweest bij OsteoDirect? Dan kan je direct instromen in het rugpijnvrij traject. Je boekt dan bij Leroy een neuromusculaire therapie consult in.

Ik ben al onder behandeling bij een osteopaat, heeft dit traject meerwaarde?
Jazeker, wij hebben dit traject juist zo ontworpen dat de 2 soorten therapieën elkaar versterken.
Ik hou niet van oefeningen doen, is dit traject wat voor mij?
In het rugpijnvrij traject ga je veel moeten trainen, we maken dit echter wel zo gemakkelijk mogelijk. Zo train je onder andere onder begeleiding van je therapeut en geven we enkel de oefeningen die strikt noodzakelijk zijn. Geen onnodig langen oefensessies dus.
Ik heb al oefeningen gedaan van de fysio, heeft dit traject meer waarde?
Waarschijnlijk wel, de oefeningen die wij geven zijn zowel gericht op het verbeteren van de belastbaarheid als op het verbeteren van de (centraal) neurologische processen. Daarnaast zetten wij in op krachttraining ipv rek of mobiliteits oefeningen.
Hoe ziet het traject er precies uit?

Om de beste resultaten te boeken kiezen we ervoor om u elke week te behandelen. Daarnaast doet u elke week mee met de smallgroup training en doet u thuis 1-2x per week uw oefeningen.

Totaal komen we op het volgende:

  • 1x Intake, onderzoek en behandeling
  • 5x Neuromusculaire behandeling lang
  • 6x Neuromusculaire behandeling kort
  • 10x Small group therapeutische krachttraining
  • 12x zelfstandige thuis training

OsteoDirect

Waarom kiezen voor OsteoDirect?

Ruim 10 jaar ervaring

Zeer hoog opgeleid

U kunt snel terecht

Up to date in alle vakinhoudelijke kennis door bijscholing.

Unieke behandelmethode

Gespecialiseerde rug-nek-schouder trajecten

Osteo Direct

Testimonials

Wat vinden onze patiënten van onze zorg

"Erg goede ervaringen! "

Erg goede ervaringen! Afspraak snel gemaakt. Goed gesprek en zorgvuldig onderzoek. Goede, duidelijke adviezen en beleid mee. Hier kan ik wat mee. Zowel de intake door Ruben en de verdere begeleiding en behandeling en oefeningen door Leroy zijn goed ervaren. Zeker aan te bevelen!

-Margreet Willemsen-

 

-Klik hier voor meer Google reviews-

Plan direct online je afspraak in

Via onze online inplannen tool is het heel gemakkelijk om uw eigen afspraak in te plannen. Klik op de knop hieronder. U wordt dan doorgelinkt naar onze online inplannen tool. Deze is leidend en altijd up-to-date. Zodra uw een afspraak heeft ingepland krijgt u van ons een bevestigingsmail