Het nekpijnvrij
traject

Binnen 12 weken duurzaam verlost van nekpijn

Osteodirect

Het nekpijnvrij
traject

Binnen 12 weken duurzaam verlost van nekpijn

Gemakkelijk

Doordat je elke week behandeld wordt en in een kleine groep traint blijf je gemotiveerd om je lijf sterker en pijnvrij te maken

Nieuw en uniek

In dit unieke traject wordt neuromusculaire therapie gecombineerd met osteopathie en training. Hierdoor wordt de echte oorzaak van de pijn aangepakt.

Bewezen methode

Wij gebruiken enkel de meest effectieve en wetenschappelijk onderbouwde technieken die jou gaan helpen bij het pijnvrij worden.

Wat is het nekpijnvrij traject?

Het nekpijnvrij traject is een osteopathisch programma waarin alles is gericht op het verhelpen van jouw nekpijn. Het traject is intensief, no-nonsense en compleet. De resultaten zijn dan ook indrukwekkend. We gaan 12 weken met elkaar aan de slag, met maar 1 doel: Jij bent van je nekpijn af.

De basis van het traject is osteopathische zorg, dit combineren we met neuromusculaire therapie en training. We richten ons hierbij ook niet alleen op de nek, maar op het gehele lichaam en jouw gehele gezondheid. Want er zijn vaak tientallen factoren betrokken bij chronische nekklachten. In 12 weken pakken we daarom allerlei aspecten van jouw gezondheid aan. Het resultaat is dat je gezondheid sterk verbetert en dat de nekpijn verdwijnt. En nooit meer terugkomt.

Voor wie is het nekpijnvrij traject bedoeld?

Mensen komen binnen met allerlei nekklachten, herken je deze zaken?

Je past je leven aan vanwege de nekpijn

Je nekpijn blijft maar terugkomen

Je kunt je werk niet normaal doen door je nekpijn

Je bent gefrustreerd doordat je steeds maar last van je nek hebt

Je bent het zat om van alles te proberen dat niet helpt

Wij willen je helpen zodat:

Je lekker pijnvrij met je vrienden en familie op stap kunt

Je gewoon weer kunt werken en ontspannen

Je weet welke oefeningen helpen bij jouw klachten

Je weer durft te vertrouwen op je lichaam

Je geen tijd en energie kwijt bent aan nutteloze therapie

Nekpijnvrij traject Osteodirect

Welke nekklachten kunnen worden verholpen?

Dit traject is bedoeld voor nekpijn die al langere tijd aanwezig is. Dit kan betekenen dat de pijn chronisch aanwezig is, of dat deze steeds weer terugkomt. Vaak is hierbij sprake van een neuromusculaire component, oftewel een probleem in de interactie tussen spieren en het zenuwstelsel. Ook spelen houdingsproblematiek, lokale ontstekingen en overbelasting vaak een rol.

Veel mensen die het traject in gaan, hebben al van alles geprobeerd. Daarom gaan we ook 12 volle weken met elkaar aan de slag. Want bij een langdurige klacht helpt een quick fix niet. Tegen al die mensen die steeds maar weer last van hun nek hebben, willen wij zeggen: Doe mee, want ook jouw nekpijn is te behandelen!

Hoe ziet het nekpijnvrij traject eruit?

We gaan 12 weken lang, twee keer per week intensief aan de slag. Je komt één keer naar onze praktijk voor een persoonlijke osteopathische behandeling. En je komt één keer voor de small group training, waarbij je met een specialist in een kleine groep gericht gaat trainen en oefenen.

Hiernaast ga je thuis aan de slag. Dit doe je met speciaal op jou afgestemde oefeningen die de spieren, gewrichten en zenuwen in je nek verder verbeteren. Ook krijg je advies voor je voeding en rust, zodat jouw lichaam de kans krijgt om te herstellen van de training en behandelingen.

Traject

Nekpijnvrij

1x Intake, onderzoek en behandeling

6x Neuromusculaire behandeling kort

5x Neuromusculaire behandeling lang

10x Small group therapeutische krachttraining

12x zelfstandige thuis training

Na 12 weken zijn jouw nekklachten spectaculair verminderd of zelfs helemaal verdwenen.

Hoe ziet het nekpijnvrij traject eruit?

We gaan 12 weken lang, twee keer per week intensief aan de slag. Je komt één keer naar onze praktijk voor een persoonlijke osteopathische behandeling.

En je komt één keer voor de small group training, waarbij je met een specialist in een kleine groep gericht gaat trainen en oefenen.

Hiernaast ga je thuis aan de slag. Dit doe je met speciaal op jou afgestemde oefeningen die de spieren, gewrichten en zenuwen in je nek verder verbeteren.

Ook krijg je advies voor je voeding en rust, zodat jouw lichaam de kans krijgt om te herstellen van de training en behandelingen.

Traject

Nekpijnvrij

1x Intake, onderzoek en behandeling

6x Neuromusculaire behandeling kort

5x Neuromusculaire behandeling lang

10x Small group therapeutische krachttraining

12x zelfstandige thuis training

Na 12 weken zijn jouw nekklachten spectaculair verminderd of zelfs helemaal verdwenen.

Natuurlijk, jij wilt van je nekpijn af. Hoe kun je meedoen en wat kost het je?

Om mee te kunnen doen, zullen we eerst moeten onderzoeken of je een geschikte kandidaat bent. Dit doen we door een osteopathisch consult.

We onderzoeken hierbij niet alleen of jouw klachten binnen het programma passen, maar ook welke onderdelen voor het programma het best bij jouw situatie aansluiten.

Jouw investering in het duurzaam nekpijnvrij traject is 525 euro. In sommige gevallen kan jouw aanvullende verzekering dit gedeeltelijk vergoeden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijzelf aanmelden?

Wanneer je nog niet eerder bij ons bent geweest kan je jezelf aanmelden door een osteopathie consult in te plannen bij Ruben. Ruben doet eerst zijn onderzoek en geeft een diagnose met een plan. Samen maken we vervolgens een inschatting of het nekpijnvrij traject iets is wat voor jouw klacht het beste is.

Let op: het consult osteopathie valt buiten het investeringsbedrag. Ben je al een keer onder behandeling geweest bij OsteoDirect? Dan kan je direct instromen in het nekpijnvrij traject. Je boekt dan bij Leroy een neuromusculaire therapie consult in.

Ik ben al onder behandeling bij een osteopaat, heeft dit traject meerwaarde?

Jazeker, wij hebben dit traject juist zo ontworpen dat de 2 soorten therapieën elkaar versterken.

Ik hou niet van oefeningen doen, is dit traject wat voor mij?

In het nekpijnvrij traject ga je veel moeten trainen, we makkelijk dit echter wel zo gemakkelijk mogelijk. Zo train je onder andere onder begeleiding van je therapeut en geven we enkel de oefeningen die strikt noodzakelijk zijn. Geen onnodig langen oefensessies dus.

Ik heb al oefeningen gedaan van de fysio, heeft dit traject meer waarde?

Waarschijnlijk wel, de oefeningen die wij geven zijn zowel gericht op het verbeteren van de belastbaarheid als op het verbeteren van de (centraal) neurologische processen. Daarnaast zetten wij in op krachttraining ipv rek of mobiliteits oefeningen.

Hoe ziet het traject er precies uit?

Om de beste resultaten te boeken kiezen we ervoor om u elke week te behandelen. Daarnaast doet u elke week mee met de small group training en doet u thuis 1-2x per week uw oefeningen.

Totaal komen we op het volgende:

  • 1x Intake, onderzoek en behandeling
  • 5x Neuromusculaire behandeling lang
  • 6x Neuromusculaire behandeling kort
  • 10x Small group therapeutische krachttraining
  • 12x zelfstandige thuis training

OsteoDirect

Waarom kiezen voor OsteoDirect?

Ruim 10 jaar ervaring

Zeer hoog opgeleid

U kunt snel terecht

Up to date in alle vakinhoudelijke kennis door bijscholing.

Unieke behandelmethode

Gespecialiseerde rug-nek-schouder trajecten

Osteo Direct

Testimonials

Wat vinden onze patiënten van onze zorg

"Erg goede ervaringen! "

Erg goede ervaringen! Afspraak snel gemaakt. Goed gesprek en zorgvuldig onderzoek. Goede, duidelijke adviezen en beleid mee. Hier kan ik wat mee. Zowel de intake door Ruben en de verdere begeleiding en behandeling en oefeningen door Leroy zijn goed ervaren. Zeker aan te bevelen!

-Margreet Willemsen-

 

-Klik hier voor meer Google reviews-

Plan direct online je afspraak in

Via onze online inplannen tool is het heel gemakkelijk om uw eigen afspraak in te plannen. Klik op de knop hieronder. U wordt dan doorgelinkt naar onze online inplannen tool. Deze is leidend en altijd up-to-date. Zodra uw een afspraak heeft ingepland krijgt u van ons een bevestigingsmail