Diëtetiek

Diëtetiek en gepersonaliseerd voedingsadvies

Het krachtige effect van goede voeding op je gezondheid

Belangrijke melding: Wij helpen u graag, echter is er op dit moment een wachtlijst. 

Osteodirect

Diëtetiek

Diëtetiek en gepersonaliseerd voedingsadvies

Het krachtige effect van goede voeding op je gezondheid

Belangrijke melding: Wij helpen u graag, echter is er op dit moment een wachtlijst. 

De juiste voeding voor jouw gezondheid

Goede voeding is zoveel meer dan alleen het eten wat je eet. Want wat goed voor iemand anders is, is misschien niet optimaal voor jou. De juiste voeding is een onmisbaar onderdeel voor een goede gezondheid. Wij kunnen je daarom helpen bij allerlei klachten die een relatie met voeding hebben. Onze diëtiste Roelinda den Hartog is gespecialiseerd in de relatie tussen voeding en gezondheid. Zij kan je helpen met een traject dat volledig is afgestemd op jouw gezondheid.

Met welke klachten kun je bij onze gespecialiseerde diëtiste terecht

Je kunt bij ons terecht voor allerlei klachten die een relatie met voeding hebben. Dit kunnen buikklachten zijn zoals een opgeblazen gevoel maar ook andere klachten zoals vermoeidheid. We hebben in onze praktijk in ieder geval veel ervaring met:

Buikklachten zoals Prikkelbare Darm Syndroom

Allergieën en intoleranties

Ondervoeding

Specifieke voedingsdeficiënties

Hiernaast hebben wij veel ervaring met systemische klachten (klachten van het hele lichaam) die een relatie hebben met voeding. Wij kunnen je dan ook met heel veel verschillende klachten helpen.

Diëtetiek OsteoDirect

Wat kun je van onze gespecialiseerde diëtiste verwachten en hoe meld je je aan?

We gaan je niet vertellen dat je vaker fruit moet eten, het advies is veel specifieker. Je wordt bij ons onderzocht en krijgt vervolgens een persoonlijk voedingstraject.  We gaan dus voor een langere periode aan de slag, zodat jouw gezondheid duurzaam veranderd kan worden. Tijdens het traject hebben we regelmatig contact, zodat jouw voeding kan worden bijgestuurd wanneer dit nodig is.

Je kunt je aanmelden voor onze gespecialiseerde diëtiste door contact met onze praktijk op te nemen. Omdat we op dit moment veel aanvragen hebben, hanteren we een tijdelijke wachtlijst voor de diëtiek. Wanneer je je aanmeldt kom je op deze wachtlijst te staan en kunnen we je een inschatting geven wanneer we je kunnen helpen.

Testimonials

Wat vinden onze patiënten van onze zorg

"Erg goede ervaringen! "

Erg goede ervaringen! Afspraak snel gemaakt. Goed gesprek en zorgvuldig onderzoek. Goede, duidelijke adviezen en beleid mee. Hier kan ik wat mee. Zowel de intake door Ruben en de verdere begeleiding en behandeling en oefeningen door Leroy zijn goed ervaren. Zeker aan te bevelen!

-Margreet Willemsen-

 

-Klik hier voor meer Google reviews-

OsteoDirect

Waarom kiezen voor OsteoDirect?

Ruim 10 jaar ervaring

Zeer hoog opgeleid

U kunt snel terecht

Up to date in alle vakinhoudelijke kennis door bijscholing.

Unieke behandelmethode

Gespecialiseerde rug-nek-schouder trajecten

Osteo Direct

Plan direct online je afspraak in

Via onze online inplannen tool is het heel gemakkelijk om uw eigen afspraak in te plannen. Klik op de knop hieronder. U wordt dan doorgelinkt naar onze online inplannen tool. Deze is leidend en altijd up-to-date. Zodra uw een afspraak heeft ingepland krijgt u van ons een bevestigingsmail