Het schouderpijnvrij traject

Binnen 12 weken duurzaam verlost van schouderpijn

Osteodirect

Het schouderpijnvrij traject

Binnen 12 weken duurzaam verlost van schouderpijn

Gemakkelijk

Doordat je elke week behandeld wordt en in een kleine groep traint blijf je gemotiveerd om je lijf sterker en pijnvrij te maken

Nieuw en uniek

In dit unieke traject wordt neuromusculaire therapie gecombineerd met osteopathie en training. Hierdoor wordt de echte oorzaak van de pijn aangepakt.

Bewezen methode

Wij gebruiken enkel de meest effectieve en wetenschappelijk onderbouwde technieken die jou gaan helpen bij het pijnvrij worden.

Wat is het schouderpijnvrij traject?

Het schouderpijn vrij traject is een speciaal programma dat helemaal is afgestemd op het verhelpen van jouw schouderklachten. Het traject is intensief, no-nonsense en divers. De resultaten zijn dan ook spectaculair. We gaan 12 weken aan de slag, met maar 1 doel: Jij wordt schouderpijn vrij. De basis van het traject is osteopathische zorg, dit combineren we met neuromusculaire therapie en training.

We richten ons dan ook niet alleen op de schouder, maar op het gehele lichaam, op bewegingsketen en op jouw gehele gezondheid. Want er zijn vaak tientallen factoren betrokken bij chronische schouderpijn. In 12 weken pakken we daarom allerlei aspecten van jouw gezondheid aan. Het resultaat is dat je gezondheid sterk verbetert en dat de schouderpijn verdwijnt. En nooit meer terugkomt.

Voor wie is het schouderpijnvrij traject bedoeld?

Mensen komen bij ons binnen met allerlei schouderklachten, herken dit misschien?

Je kunt je leven niet leven zoals je wilt door de schouderpijn

Je schouderklachten komen steeds maar terug

Je kunt niet normaal werken/sporten/ontspannen door je schouderpijn

Je bent gefrustreerd doordat je niet kunt doen wat je wilt

Je bent het zat om afhankelijk te zijn van je therapeut

Wij willen je helpen zodat:

Je lekker pijnvrij met je vrienden en familie op stap kunt

Je gewoon weer pijnvrij kan tillen, liggen, werken en sporten

Je lichaam sterker is en meer aan kan

Je weet welke oefeningen helpen bij jouw klachten

Je weer durft te vertrouwen op je lichaam

Schouderpijnvrij traject osteodirect

Welke schouderklachten kunnen worden verholpen?

Dit traject is bedoeld voor schouderpijn die al langere tijd aanwezig is. Dit kan betekenen dat de pijn chronisch aanwezig is, of dat deze steeds weer terugkomt. Vaak is hierbij sprake van een neuromusculaire component, oftewel een probleem in de interactie tussen spieren en het zenuwstelsel. Veel schouderklachten ontstaan doordat structuren in de schouder geïrriteerd rake. Dit komt vaak door ruimtegebrek in de schouder, omdat de schouder niet de juiste houding heeft door gebrekkige ondersteuning van de spieren.

Veel mensen die het traject in gaan, hebben al van alles geprobeerd. Daarom gaan we ook 12 weken met elkaar aan de slag, want bij een chronische klacht helpt een quick fix niet. Tegen al die mensen die lijden onder schouderpijn willen wij zeggen: Doe mee, want ook jouw schouderpijn is te behandelen!

Hoe ziet het schouderpijnvrij traject eruit?

We gaan 12 weken lang, twee keer per week intensief aan de slag. Je komt één keer op onze praktijk voor een persoonlijke osteopathische behandeling. En je komt één keer voor de smallgroup training, waarbij je met een (schouder) specialist in een kleine groep gericht gaat trainen.

Hiernaast ga je thuis aan de slag. Dit doe je met speciaal op jou afgestemde oefeningen die de spieren en zenuwen in je schouder verder verbeteren. Daarnaast krijg je van ons advies voor je voeding en rust, zodat jouw lichaam de kans krijgt om te herstellen van de training en behandelingen.

Traject

Schouderpijnvrij

1x Intake, onderzoek en behandeling

6x Neuromusculaire behandeling kort

5x Neuromusculaire behandeling lang

10x Small group therapeutische krachttraining

12x zelfstandige thuis training

Na 12 weken zijn jouw schouderklachten spectaculair verminderd of zelfs helemaal verdwenen.

Hoe ziet het schouderpijnvrij traject eruit?

We gaan 12 weken lang, twee keer per week intensief aan de slag. Je komt één keer op onze praktijk voor een persoonlijke osteopathische behandeling. En je komt één keer voor de smallgroup training, waarbij je met een (schouder) specialist in een kleine groep gericht gaat trainen. Hiernaast ga je thuis aan de slag. Dit doe je met speciaal op jou afgestemde oefeningen die de spieren en zenuwen in je schouder verder verbeteren. Daarnaast krijg je van ons advies voor je voeding en rust, zodat jouw lichaam de kans krijgt om te herstellen van de training en behandelingen.

Traject

Schouderpijnvrij

1x Intake, onderzoek en behandeling

6x Neuromusculaire behandeling kort

5x Neuromusculaire behandeling lang

10x Small group therapeutische krachttraining

12x zelfstandige thuis training

Na 12 weken zijn jouw rugklachten spectaculair verminderd of zelfs helemaal verdwenen.

Oke, jij wilt van je schouderpijn af. Hoe kun je meedoen en wat kost het?

Om mee te kunnen doen, moeten we eerst onderzoeken of je een geschikte kandidaat bent. Dat doen we tijdens een osteopathisch consult. We onderzoeken hierbij niet alleen of jouw klachten bij het programma passen, maar ook welke onderdelen voor het programma het best bij jouw situatie aansluiten. Jouw investering in het duurzaam schouderpijn vrij traject is 525 euro. In sommige gevallen kan jouw aanvullende verzekering dit gedeeltelijk vergoeden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijzelf aanmelden?

Wanneer je nog niet eerder bij ons bent geweest kan je jezelf aanmelden door een osteopathie consult in te plannen bij Ruben. Ruben doet eerst zijn onderzoek en geeft een diagnose met een plan. Samen maken we vervolgens een inschatting of het rugpijnvrij traject iets is wat voor jouw klacht het beste is.

Let op: het consult osteopathie valt buiten het investeringsbedrag. Ben je al een keer onder behandeling geweest bij OsteoDirect? Dan kan je direct instromen in het rugpijnvrij traject. Je boekt dan bij Leroy een neuromusculaire therapie consult in.

Ik ben al onder behandeling bij een osteopaat, heeft dit traject meerwaarde?
Jazeker, wij hebben dit traject juist zo ontworpen dat de 2 soorten therapieën elkaar versterken.
Ik hou niet van oefeningen doen, is dit traject wat voor mij?
In het rugpijnvrij traject ga je veel moeten trainen, we makkelijk dit echter wel zo gemakkelijk mogelijk. Zo train je onder andere onder begeleiding van je therapeut en geven we enkel de oefeningen die strikt noodzakelijk zijn. Geen onnodig langen oefensessies dus.
Ik heb al oefeningen gedaan van de fysio, heeft dit traject meer waarde?
Waarschijnlijk wel, de oefeningen die wij geven zijn zowel gericht op het verbeteren van de belastbaarheid als op het verbeteren van de (centraal) neurologische processen. Daarnaast zetten wij in op krachttraining ipv rek of mobiliteits oefeningen.
Hoe ziet het traject er precies uit?

Om de beste resultaten te boeken kiezen we ervoor om u elke week te behandelen. Daarnaast doet u elke week mee met de smallgroup training en doet u thuis 1-2x per week uw oefeningen.

Totaal komen we op het volgende:

  • 1x Intake, onderzoek en behandeling
  • 5x Neuromusculaire behandeling lang
  • 6x Neuromusculaire behandeling kort
  • 10x Small group therapeutische krachttraining
  • 12x zelfstandige thuis training

OsteoDirect

Waarom kiezen voor OsteoDirect?

Ruim 10 jaar ervaring

Zeer hoog opgeleid

U kunt snel terecht

Up to date in alle vakinhoudelijke kennis door bijscholing.

Unieke behandelmethode

Gespecialiseerde rug-nek-schouder trajecten

Osteo Direct

Testimonials

Wat vinden onze patiënten van onze zorg

"Erg goede ervaringen! "

Erg goede ervaringen! Afspraak snel gemaakt. Goed gesprek en zorgvuldig onderzoek. Goede, duidelijke adviezen en beleid mee. Hier kan ik wat mee. Zowel de intake door Ruben en de verdere begeleiding en behandeling en oefeningen door Leroy zijn goed ervaren. Zeker aan te bevelen!

-Margreet Willemsen-

 

-Klik hier voor meer Google reviews-

Plan direct online je afspraak in

Via onze online inplannen tool is het heel gemakkelijk om uw eigen afspraak in te plannen. Klik op de knop hieronder. U wordt dan doorgelinkt naar onze online inplannen tool. Deze is leidend en altijd up-to-date. Zodra uw een afspraak heeft ingepland krijgt u van ons een bevestigingsmail